Vizītkartes, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

EuroSign, SIA

Rubeņu ceļš 14, Jelgava, LV-3002
automašīnām, automašīnu aplīmēšana, lielformāta fotogrāfijas, kanvas reprodukcijas, T-kreklu apdruka, vizītkartes , būvtāfeles, būvbaneri, vides reklāma, roll-up stendi, foto sienas-press wall, uzlīmes automašīnām, vizītkartes

Saldus Zeme, laikraksts

Lielā 8, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Apraksts:

Laikraksts "Saldus Zeme" ir preses izdevums. Iespējama laikraksta abonēšana, kā arī reklāmas pakalpojumi - sludinājumi, informācijas izvietošana, raksti, bukleti, reklāmas izdevumi, veidlapas, vizītkartes. Laikrakstu, ziņas un aktualitātes var lasīt un abonēt arī mūsu mājaslapā.

GG Trade, SIA, Karogu pasaule

Miera 105, Rīga LV-1013
Produkcija:: ✓ Kompānijas karogi ✓ Valstu karogi ✓ Pludmales karogi ✓ Pilsētu karogi ✓ Karogu masti ✓ Roll Up stendi ✓ Galda karodziņi ✓ Stabu karogi ✓ Papīra karodziņi ✓ Auto karodziņi ✓ Aksesuāri Apraksts:

Karogs ir mūsdienīgs un efektīvs reklāmas nesējs. Karogs uzņēmumam sniedz iespēju par sevi informēt: akcentēt savu stabilitāti, vērīgu attieksmi pret tradīcijām, savas produkcijas īpatnībām, sava biznesa prestižu un pārliecību par nākotni.

Copy Pro, kopētava

Turpinām strādāt klātienē!
Dēļu 4, Rīga, LV-1004
Apraksts:

"Copy Pro" ir pilna servisa kopētava ar divām filiālēm Rīgā - Raiņa bulvārī 17 un Dēļu ielā 4 (Mūkusalas Biznesa centra teritorija), kas jau vairākus gadus saviem klientiem piedāva plašu pakalpojumu klāstu, lai spētu apmierināt ikviena klienta vēlmes dokumentu pavairošanas un pēcapstrādes jomā.

Copy Pro, UAB

Gedimino pr. 33, Vilnius
Apraksts: Copy Pro ir pilna servisa kopētava, kas jau vairākus gadus Rīgā un Viļņā nodrošina plašus dokumentu apstrādes pakalpojumus, nemitīgi pilnveidojot savu servisu atbilstoši tehnoloģiju attīstībai un klientu prasībām. Copy Pro pilna servisa kopētavā klientus operatīvi apkalpo atsaucīgi un rūpīgi darbinieki, kas strādā trijās maiņās dienā, nodrošinot pakalpojumu pieejamību 24 stundas diennaktī.

Copy Pro Estonia, OÜ

Harjumaa, Teatri väljak 1-EE-10143, Tallin
Apraksts: Copy Pro ir pilna servisa kopētava, kas jau vairākus gadus Rīgā un Viļņā nodrošina plašus dokumentu apstrādes pakalpojumus, nemitīgi pilnveidojot savu servisu atbilstoši tehnoloģiju attīstībai un klientu prasībām. Copy Pro pilna servisa kopētavā klientus operatīvi apkalpo atsaucīgi un rūpīgi darbinieki, kas strādā trijās maiņās dienā, nodrošinot pakalpojumu pieejamību 24 stundas diennaktī. 2017.gada septembrī Copy Pro savu darbību ir uzsācis arī Igaunijas galvaspilsētā Tallinā.

PrintPack Service, SIA, Poligrāfijas iekārtas un materiāli

Piedrujas 7A, Rīga LV-1073
Par uzņēmumu:

SIA "PrintPack Service" ir starptautisks uzņēmums, kas uzsāka savu darbību Latvijā 2002. gadā. Uzņēmums nodarbojas ar digitālās drukas iekārtu un materiālu, poligrāfijas drukas materiālu un pakalpojumu sniegšanu tipogrāfijām, iepakojuma materiālu un spec. papīra tirdzniecību.

PakMarkas, SIA, Filiāle

Višķu 23, Daugavpils, LV-5410
Apraksts: „PakMarkas“ – viena no lielākajām un modernākajām kompānijām Latvijā, kas piedāvā iepakošanas un marķēšanas risinājumus. Mūsu galvenais mērķis ir augstas kvalitātes pašlīmējošo etiķešu un iepakošanas materiālu piegāde dažādām nozarēm. Mūsu ražotņu kapacitāte ļauj piedāvāt mūsu klientiem pārsteidzošu kvalitāti un plašas pēcapstrādes iespējas, ieskaitot: sietspiede, zelta/sudraba folija, laminēšana, reljefs un UV lakošana. Strādājot jau 25 gadus iepakošanas jomā, mēs esam attīstījuši etiķešu/iepakojumu ražošanas procesu, ieviesuši jaunākās tehnoloģijas, izveidojuši kvalificētu speciālistu komandu. Tas viss nodrošina pakalpojumu sniegšanas precizitāti un ātrumu, videi draudzīgu ražošanu un augstu drukas kvalitāti.

ABCOM Latvia, SIA

Biroja tehnika, printeri, kopētāji !
Braslas 22b, Rīga, LV-1035
Drukas iekārtas: ✓ Krāsainās drukas iekārtas ✓ Melnbaltās drukas iekārtas ✓ Printeru izejmateriāli Biroja iekārtas un druka:

ABCOM Latvia kompetencē ir biroja un profesionālo iekārtu tirdzniecība, remonts, serviss, apkalpošana Rīgā, un visā Latvijā, pārstāvot pasaulē vadošo poligrāfijas uzņēmumu Xerox. Galvenie pakalpojumi: printeru remonts, serviss, apkalpošana; printeru tirdzniecība; mājas printeri tirdzniecība,remonts, serviss; kopētāju remonts, serviss, apkalpošana; kopētāju tirdzniecība; biroja tehnikas remonts, serviss, apkalpošana; biroja tehnikas tirdzniecība; 3D drukāšana; tipogrāfijas iekārtas, serviss, remonts, apkalpošana; multifunkcionālas iekārtas(printeris, skeneris, kopētājs) tirdzniecība, serviss, remonts, apkalpošana.

VIDZEMES PAPĪRS, SIA, Veikals

Lielā Ezera 1-3, Alūksne, Alūksnes nov. LV-4301
Piedāvājam:: ✓ Biroja papīrs ✓ Papīra preces ✓ Skolas preces ✓ Rakstāmlietas ✓ Darba vietas piederumi ✓ Biroja tehnika un piederumi ✓ Dokumentu arhivēšana un uzglabāšana ✓ Dokumentu laminēšana ✓ Datoru piederumi un aksesuāri ✓ Preces bērniem ✓ Dāvanu iesaiņošana ✓ Grāmatu apvākošana ✓ Foto preces ✓ Piekariņi un suvenīri ✓ Iepakojuma materiāli ✓ Uzlīmes un to izgatavošana ✓ Sveces ✓ Kalendāri

Tavadruka.lv, SIA

Nometņu 6, Jūrmala LV-2016
Apraksts:

"TAVA DRUKA" ir apdrukas interneta veikals, kur var iegādāties gatavus oriģināldizaina produktus, kā arī izveidot savu dizainu un veikt apdruku uz dažādiem produktiem. Pie mums var pasūtīt arī apdruku vairumā - iespējams visplašākais piedāvājums ar apdrukas produktiem!

Lattims, reklāmas ražošana

Skolas 5 k.1-2.stāvs, Salaspils, Salaspils nov., LV-2121
Pakalpojumi:: ✓ Kalendāri ✓ Poligrāfijas pakalpojumi ✓ ziemassvētku dāvanas, ✓ apsveikuma kartiņas, atklātnītes ✓ lāzergrāvēšana, ✓ Vides reklāma, Lielformāta baneri ✓ auto aplīmēšana, dizains ✓ vizuālā reklāma ✓ izstāžu stendi(Roll up,L-stends) ✓ plāksnītes ✓ zīmogi ✓ prezentreklāma ✓ Kausi, medaļas ✓ lielformāta druka ✓ vizītkartes ✓ veidlapas ✓ bukleti ✓ aploksnes ✓ dāvanu kartes ✓ aspveikuma kartiņas ✓ uzlīmes ✓ fototapetes ✓ foto žalūzijas ✓ gleznas un kanvas ✓ produktu un preču iepakojums

Lattims, reklāmas ražošana

Latgales 418, Rīga LV-1063
Pakalpojumi:: ✓ Kalendāri ✓ Poligrāfijas pakalpojumi ✓ Ziemassvētku dāvanas, ✓ apsveikuma kartiņas, atklātnītes ✓ lāzergravēšana, ✓ Vides reklāma, Lielformāta baneri ✓ auto aplīmēšana, dizains ✓ vizuālā reklāma ✓ izstāžu stendi (Roll up, L-stends) ✓ plāksnītes ✓ zīmogi ✓ prezentreklāma ✓ Kausi, medaļas ✓ lielformāta druka ✓ vizītkartes ✓ veidlapas ✓ bukleti ✓ aploksnes ✓ dāvanu kartes ✓ aspveikuma kartiņas ✓ uzlīmes ✓ fototapetes ✓ foto žalūzijas ✓ gleznas un kanvas ✓ produktu un preču iepakojums
ZL.LV iesaka

Reklāmas Stils, SIA

Mūkusalas 72, Rīga LV-1004
Mūsu pakalpojumus izmanto – tirdzniecības kompleksi, tirdzniecības centri, reklāmas aģentūras, pasākumu organizatori, koncertu organizatori, izstāžu rīkotāji un valsts svētku rīkotāji. Drukas produkti ir paredzēti iekštelpām (indoor) un āra apstākļiem (outdoor), jo tiem ir ļoti laba noturība pret vides apstākļu ietekmi, kā piemēram – saule, lietus, vējš, krusa, sniegs un sals.

Mūsu lodzinieks, SIA

Jaunceltnes 40, Aizkraukle, Aizkraukles nov. LV-5101
PRODUKTI:

PVC logi

✓ Mūsdienu PVC logi ir piemēroti izmantošanai praktiski jebkura veida ēkās. Tos var viegli izmantot vēsturiskās ēkās, kā arī savrupmājās, biroju ēkās vai daudzdzīvokļu mājās.

PVC durvis

✓ Ieejas durvis ir vizītkarte katrā mājā. Tās aizsargā pret zagļiem un nevēlamiem trokšņiem. Durvju sistēmas no ALUPLAST apvieno modernu dizainu ar visaugstāko kalpošanas laiku.

REHAU, SIA, logi un durvis

Strādājam attālināti un arī birojā.
Daugavgrīvas 83-1.st., Rīga LV-1007
REHAU pakalpojumi:: ✓ Logi, durvis un profili ✓ Risinājumi mēbeļu ražošanai ✓ Risinājumi būvniecības industrijai Par mums:

SIA "REHAU" ir uzņēmums, kas nodarbojas ar tehniskā lietojuma polimēru materiālu risinājumu vairumtirdzniecību. Latvijā REHAU piedāvā logu profilus un apdares materiālus mēbeļu izgatavošanai, lentes plātņu malu apdarei, plātnes mēbeļu izgatavošanai.

JUNKORS FILTRI, SIA, Eirofiltri

Filtri💎kārtridži pieejama veikalos💯 tīrs ūdens👌
Vestienas 2, Rīga LV-1035
Apraksts:

Ūdens filtri, kas ražoti ar preču zīmi JUNKORS FILTRI, ir SIA “Eirofiltri” produkcija. Jau vairāk nekā 20 gadus šie filtri tiek ražoti Latvijā. Mūsu ūdens filtri ir pārbaudīti Reģionālās Vides Pārvaldes Ekoloģiskajā laboratorijā un testēti Nacionālajā Vides un Veselības aizsardzības centrā. Ūdens filtri ir ekonomisks un dabai draudzīgs risinājums ūdens attīrīšanas jomā, to efekts - nenoliedzams, uzstādīšana - vienkārša. No piemaisījumiem attīrītais ūdens sniegs pozitīvus ieguvumus ne tikai tavai veselībai, bet pasaudzēs no priekšlaicīgas novecošanās arī sadzīves tehniku, kuras darbību var ietekmēt kaļķains vai rūsains ūdens. JUNKORS ŪDENS FILTRUS iespējams pasūtīt mūsu mājaslapā vai iegādāties pie kāda no mūsu sadarbības partneriem visā Latvijā. Sazinies ar mums, un mūsu konsultanti labprāt ieteiks tavām vajadzībām vispiemērotākos risinājumus.

Uhh Design, SIA

Biķernieku 23, Rīga LV-1039
Apraksts:

Uhh Design piedāvā divu virzienu produktu un pakalpojumu klāstu.

Reklāmas, prezentreklāmas un dāvanas

baneri un baneru druka, izkārtnes, to saskaņošana un uzstādīšana,  dažādas informējošas plāksnes, māju numuru zīmes, uzlīmes, vizītkartes, etiķetes, kalendāri, personalizēti plānotāji, auto numura zīmju paliktņu druka, gravēšana, dāvanas glāzes, individuāli izstrādāti apbalvojumi, audumu apdruka, izšūšana, cepurītes ar nagu, uzšuves, karogu druka, auto aplīmēšana, u.c.

Labiekārtošanas produkti

Porta Doors durvis, Komandor iebūvējamie skapji, Cubu grīdlīstes, kvarca vinila grīdas segums, velosipēdu novietnes, pastkastes, karogi un karogu masti, parku soliņi.

Salons Mottand, SIA

Rīgas 6-2, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Preces:: ✓ Suvenīri ✓ Mākslas priekšmeti ✓ Rotas ✓ Gleznas ✓ Adījumi ✓ Kreklu apdruka Mākslas priekšmeti:

"MOTTAND" piedāvā apdrukāt apģērbus, traukus ar zīmējumiem pēc klienta izvēles, lai iepriecinātu savus mīļos. Iespējams iegādāties adījumus, apgleznotu zīdu, ar rokām darinātas rotas, lina dāvanu maisiņus, kā arī Cēsu mākslinieku radītas gleznas

Deksme, SIA

Kārļa Ulmaņa gatve 2, Rīga LV-1004
Pakalpojumi:: ✓ labiekārtošana; ✓ ceļu būve; ✓ beramkravu piegāde; ✓ starptautiskie un iekšzemes pārvadājumi. Apraksts:

Kopš 2012. gada SIA "Deksme" specialitāte ir labiekārtošanas darbi, bruģēšana un ceļu būve. Mūsu darba stils ir mūsu vizītkarte. Strādājam ar aizrautību un esam iepriecinājuši ļoti daudz klientu šo gadu laikā. Mūsu autoparkā ir dažāda izmēra kravas pašizgāzēji beramkravu pārvadājumiem, lai katram klientam piemeklētu optimālāko risinājumu kravas piegādei. Beramkravu materiāls (šķembas, smilts, melnzeme u.c.). Uzņēmumam attīstoties tiek piedāvāti arī starptautiskie un iekšzemes kravu pārvadājumi ar tenta kravas automašīnām.