Vizītkartes, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

STS Group, SIA

Jūrmalas gatve 136, Rīga LV-1029
Reklāma, Digitāla druka, Lielformāta druka, Iepakojums, Kalendāri, Vizītkartes , Papīra maisiņi, Poligrāfija

Saldus Zeme, laikraksts

Lielā 8, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Apraksts:

Laikraksts "Saldus Zeme" ir preses izdevums. Iespējama laikraksta abonēšana, kā arī reklāmas pakalpojumi - sludinājumi, informācijas izvietošana, raksti, bukleti, reklāmas izdevumi, veidlapas, vizītkartes. Laikrakstu, ziņas un aktualitātes var lasīt un abonēt arī mūsu mājaslapā.

Salons Mottand, SIA

Rīgas 6-2, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Preces:: ✓ Suvenīri ✓ Mākslas priekšmeti ✓ Rotas ✓ Gleznas ✓ Adījumi ✓ Kreklu apdruka Mākslas priekšmeti:

"MOTTAND" piedāvā apdrukāt apģērbus, traukus ar zīmējumiem pēc klienta izvēles, lai iepriecinātu savus mīļos. Iespējams iegādāties adījumus, apgleznotu zīdu, ar rokām darinātas rotas, lina dāvanu maisiņus, kā arī Cēsu mākslinieku radītas gleznas

Sencis, SIA, Latvijā ražotas dizaina mēbeles

Celtniecības 18, Līvāni, Līvānu nov. LV-5316
Apraksts:

SENCIS specializācija ir mīksto mēbeļu ražošana. Uzņēmums savu darbību uzsācis Latgalē, Līvānos, un uzņēmumā ir 100% Latvijas kapitāls. Katra lieta, ko radām, tiek veidota ar vislielāko rūpību un mīlestību, kā to veidojot pašiem priekš sevis. Tieši tāpēc atviegloti uzelpojam tikai tad, kad zinām – šī lieta nonāks pie zinoša, kvalitāti novērtējoša klienta. Pēc individuāla pasūtījuma izgatavojam dažādu veidu mīkstās mēbeles – stūra dīvānus, U veida dīvānus, gultas, mīkstos atpūtas krēslus, mēbeles restorāniem un viesnīcām.

Sign + Display, SIA

Moderni LED gaismas stendi un zīmes
Rūpnīcas 2, Brocēni, Saldus nov., LV-3851
Produkcija: ✓ LED gaismas kastes ✓ Izstāžu aprīkojums ✓ Gaismas zīmes, burti un norādes (ar vai bez LED gaismām) ✓ Informācijas centri, statīvi un stendi Par uzņēmumu:

"Sign+Display" ir Norvēģu kompānijas SIA "Karlsberg" meitasuzņēmums. Kopš 1954. gada SIA "Karlsberg" nodarbojas ar reklāmas materiālu un iepakojumu izgatavošanu. Uzņēmumam attīstoties, esam iegādājušies inovatīvas iekārtas, lai uzlabotu tehnisko nodrošinājumu. Modernais aprīkojums un profesionāli darbinieki nodrošina to, ka esam konkurētspējīgi reklāmas iepakojuma ražošanas tirgū gan Latvijā, gan ārvalstīs. 2018. gadā tika dibināts jauns uzņēmums SIA "Sign+Display", kas izstrādā dizainiskus elementus izstāžu aprīkojumam. Tas ietver LED gaismas kastes (jeb stendus), gaismas zīmes, burtus un norādes (ar vai bez LED gaismām). Ražojam dažādus interjera akcentus, kā piemēram, paaugstinājumus produktu izvietošanai, informācijas statīvus, stendus un bukletu turētājus, kā arī gaumīgas, no koka darinātas, izstāžu atdalošās sienas.

Skaistāk, SIA

Matīsa 51, Rīga LV-1009
Poligrāfijas pakalpojumi

Spirga, SIA

Raiņa 8, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Laminēšana, druka, veidlapas, vizītkartes , bukleti, etiķetes, aploksnes ar apdruku, ēdienkartes, A4,

Sveču namiņš

Tērvetes 67b, Jelgava LV-3008
Apraksts: Interjera dizains. Telpu dekorēšana, dekoru noma. Sveču tirdzniecība, sveču dizains, personalizētas sveces. Drukas dizaini: logo, vizītkartes, dāvanu kartes.

Talsu tipogrāfija, SIA

Jaunā 17, Talsi, Talsu nov. LV-3201
Poligrāfijas pakalpojumi. Tipogrāfija. Iepakojums. Reklāmas bukleti. Flaieri. Žurnāli. Avīzes. Grāmatas. Kalendāri. Katalogi. Brošūras. Plakāti. Veidlapas. Dizains. Maketēšana. maketēšanas pakalpojumi, iespieddarbi Rīgā, Talsos, Kurzemē.

Tavadruka.lv, SIA

Nometņu 6, Jūrmala LV-2016
Apraksts:

"TAVA DRUKA" ir apdrukas interneta veikals, kur var iegādāties gatavus oriģināldizaina produktus, kā arī izveidot savu dizainu un veikt apdruku uz dažādiem produktiem. Pie mums var pasūtīt arī apdruku vairumā - iespējams visplašākais piedāvājums ar apdrukas produktiem!

Temple, SIA

A.Pumpura 91, Daugavpils, LV-5404
aplīmēšana, t-kreklu apdruka, t-krekli, uzlīmes, uzlīmes automobiļiem, uzlīmes motocikliem, uzlīmju druka, vizītkartes , , vizītkaršu druka, vizītkartes uzņēmumam, vizītkartes uzņēmumiem, vides reklāma, vizuālā reklāma, vides

Tulk4you, tulkošanas birojs

Braslas 20-210, Rīga, LV-1084
Tulkošanas birojs, tulkošana, tulki, tulkošanas serviss, steidzama tulkošana, ekspress tulkošana, ātra tulkošana. Dokumentācijas tulkošana, tehniskās, juridiskās dokumentācijas tulkošana. Tehniskā tulkošana. Komerciālās dokumentācijas tulkošana. Mājas lapu satura tulkošana. Personīgo dokumentu tulkošana. Tulkošana ar notariālu

Uhh Design, SIA

Biķernieku 23, Rīga LV-1039
Apraksts:

Uhh Design piedāvā divu virzienu produktu un pakalpojumu klāstu.

Reklāmas, prezentreklāmas un dāvanas

baneri un baneru druka, izkārtnes, to saskaņošana un uzstādīšana,  dažādas informējošas plāksnes, māju numuru zīmes, uzlīmes, vizītkartes, etiķetes, kalendāri, personalizēti plānotāji, auto numura zīmju paliktņu druka, gravēšana, dāvanas glāzes, individuāli izstrādāti apbalvojumi, audumu apdruka, izšūšana, cepurītes ar nagu, uzšuves, karogu druka, auto aplīmēšana, u.c.

Labiekārtošanas produkti

Porta Doors durvis, Komandor iebūvējamie skapji, Cubu grīdlīstes, kvarca vinila grīdas segums, velosipēdu novietnes, pastkastes, karogi un karogu masti, parku soliņi.

Ulma, SIA

Bruņinieku 36 k.3, Rīga, LV-1011
papīra maisiņi, reklāmas maisiņi, suvenīrmaisiņi, veidlapas, aploksnes, diplomi, atzinības raksti, vizītkartes

Unicorn Design Agency, reklāmas aģentūra

Stabu 97, Rīga, LV-1009
Vizītkartes . Poligrāfija. Reklāma vizuālā, vizuālā reklāma. Gaismas reklāma.

Universums A tipogrāfija

Pils 11a, Tukums, Tukuma nov. LV-3101
Apraksts: Tipogrāfija, poligrāfija, digitālā druka Tukumā, Kurzemē, Latvijā.